Το μεσιτικό γραφείο FOX Real Estate-ΕΛΕΝΗ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ, με έδρα τη Νέα Ερυθραία δραστηριοποιείται κυρίως στα βόρεια προάστεια της Αττικής με εξειδίκευση στις πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και οικοπέδων. Επίσης αναλαμβάνουμε ακίνητα σε όλη την Ελλάδα με αποκλειστική ανάθεση από τους πελάτες μας.

Λειτουργούμε και εργαζόμαστε με αμεσότητα, εντιμότητα και επαγγελματισμό. Είμαστε δίπλα στον πελάτη μας σε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας ως συνεργάτες και έμπιστοι σύμβουλοι. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με το σκεπτικό ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και προσβλέπουμε σε μακροχρόνια συνεργασία. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να αναφέρονται σε εμάς με τα καλύτερα λόγια.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής (Μ.Α.Σ) και υποστηρίζεται νομικά από το Δικηγορικό Γραφείο Ειρήνη Καπαγιαννίδου & Συνεργάτες, Σκουφά 19, Κολωνάκι. Για κατασκευαστικά και τεχνικά θέματα υποστηριζόμαστε από το Τεχνικό Γραφείο του Πολιτικού Μηχανικού Αθανάσιου Μέντζιου, Κύπρου 92, Αγ. Παρασκευή.

Η αμοιβή του γραφείου μας είναι στο ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) πλέον Φ.Π.Α. στην τελική τιμή πώλησης του ακινήτου με ελάχιστη αμοιβή 1.500 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. και σε ένα (1) μίσθωμα πλέον Φ.Π.Α. στην τελική τιμή εκμίσθωσης του ακινήτου. Για ακίνητα εκτός Αττικής οι αμοιβές διαφοροποιούνται με ελάχιστη αμοιβή 3.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.